Ο Κόντε είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία της Serie A

Ο Κόντε είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία της Serie A
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Τσέλσι, ο Ιταλός τεχνικός έμεινε χωρίς ομάδα για μια σεζόν με τους «νερατζούρι» να τον εμπιστεύονται για να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή.

Οι άνθρωποι της Ίντερ έδειξαν την πίστη τους στον Κόντε και με το συμβόλαιο που του προσέφεραν, βάσει του οποίου θα λαμβάνει 11 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πια ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στη Serie A.

Στη δεύτερη θέση, παίρνοντας τα μισά ετησίως, δηλαδή 5,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι της Γιουβέντους και στην τρίτη ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι για 5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Ακολουθούν οι Σίνισα Μιχαΐλοβιτς (Μπολόνια) και Πάουλο Φονσέκα (Ρόμα) λαμβάνουν τρία εκατομμύρια ευρώ, ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι της Αταλάντα με δυόμιση εκατομμύρια ευρώ ετησίως και οι Σιμόνε Ιντζάγκι (Λάτσιο) και Μάρκο Τζαμπάολο (Μίλαν) με δύο εκατομμύρια ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X