Φλορίντο: "Νιώθω πολύ καλά στην ΑΕΚ"

Φλορίντο: "Νιώθω πολύ καλά στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νάτσο Φλορίντο αποτελεί μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία της ΑΕΚ αλλά και του ελληνικού χάντμπολ. Ο Ισπανός πλέι μέικερ με σπουδαία καριέρα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα ενισχύσει φέτος την “Ένωση” με στόχο να την οδηγήσει στην κατάκτηση τίτλων. Από τα πρώτα κιόλας φιλικά ο 30χρονος έχει δείξει την εμπειρία και την ποιότητα του μέσα στο γήπεδο. Ο Φλορίντο με δηλώσεις του στην “Ώρα” μίλησε για τις εντυπώσεις του από τα μέχρι τώρα φιλικά και εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.  Αρχικά αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας στα τελευταία φιλικά που έδωσε μέσα στην εβδομάδα σχολίασε: “Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη με τρία παιχνίδια. Πιστεύω πως δείξαμε καλά στοιχεία και συνεχώς βελτιωνόμαστε σαν ομάδα. Ο Ιωνικός ήταν δυνατός αντίπαλος, δεν ήταν εύκολο ματς αλλά δουλεύουμε ούτως η άλλως για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα αλλά έχουμε δουλέψει πολύ από την αρχή της προετοιμασίας για να μπορέσουμε να δέσουμε μεταξύ μας. Είμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων”.

Σε ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένος από το κλίμα αλλά και τις συνθήκες που έχει βρει στη νέα του ομάδα ο Ισπανός ανέφερε: “Ναι είμαι πολύ χαρούμενος, μέχρι τώρα όλα είναι πολύ καλά. Η ομάδα, οι συμπαίκτες μου όλα είναι πολύ καλά. Νιώθω πολύ καλά στην ΑΕΚ”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X