Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Ρόμανιτς

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Ρόμανιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το όνομα του Λαζάρ Ρόμανιτς, με τους κιτρινόμαυρους να σκέφτονται την απόκτηση του για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με το «Sportime», οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν βάλει στο… μικροσκόπιο τον 21χρονο Σέρβο που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά. Χαίρει της εμπιστοσύνης Σωτήρη Αντωνίου στη Λαμία και σε δυο αγώνες έχει ένα γκολ, μια ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι. Ο νεαρός επιθετικός αρέσει στον Ίλια Ίβιτς που έχει κάνει και την σχετική προεργασία, ώστε την 1η Ιανουαρίου, όταν και ο παίκτης θα μπορεί να μιλήσει με όποιο σύλλογο θέλει αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Ο Ρόμανιτς που έχει ξεκινήσει την καριέρα του στις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα και βρίσκεται από πέρυσι στη Φθιώτιδα, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Οι «κιτρινόμαυροι», πάντως, βλέπουν σε αυτόν στοιχεία που μπορούν να τον κάνουν ακόμα και αριστερό φουλ-μπακ μιας και είναι ταχύς, ενώ έχει και καλές σέντρες. Το αμυντικό κομμάτι είναι σίγουρα κάτι που χρειάζεται βελτίωση όμως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X