Φιλική νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο με οδηγό Λάνγκφορντ η ΑΕΚ

Εικόνες από το φιλικό ΑΕΚ - Ρέθυμνο
Photo Credits: INTIME

Το «δύο στα δύο» στις νίκες στα φιλικά προετοιμασίας έκανε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε του Ρεθύμνου με 66-64.

Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Νέας Πεντέλης,  η «Βασίλισσα» είχε να τα… βάλει με έναν σκληρό αντίπαλο, όπως είναι το σύνολο του Βαγγέλη Ζιάγκου, το οποίο θέλει να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστικό τη νέα σεζόν στην Βasket League και να αποφύγει τις περσινές περιπέτειες του υποβιβασμού. Στο πλαίσιο αυτό, το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου μπήκε αρκετά διαβασμένο και με σκοπό να εφαρμόσει όσα δούλευε τις τελευταίες εβδομάδες στις προπονήσεις και του βγήκε, έχοντας τα ηνία του αγώνα σε όλη του τη διάρκεια.

Παράλληλα, σε πολύ καλή φόρμα φαίνεται πως βρίσκεται ο Κιθ Λάνγκφορντ, με τον αστέρα της Ένωσης να… σταματάει στους 20 πόντους, ενώ στη δεύτερη θέση των σκόρερ σταμάτησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος. Ο κόουτς της ΑΕΚ, δεν χρησιμοποίησε στο παιχνίδι τον Κέντρικ Ρέι, ο οποίος ναι μεν έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του ωστόσο προφυλάχθηκε, ενώ λεπτά συμμετοχής δεν πήραν και οι Αναστάσης Σπύρογλου και Στέργιος Πράπας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Μάρκους Σλότερ, οι οποίοι παρακολούθησαν το ματς από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, ενώ δικαιολογημένα απών είναι και ο Γιόνας που συμμετέχει στο Μουντομπάσκετ με την Εθνική Λιθουανίας. Τέλος, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα των Μάκη Αγγελόπουλου, Χάρη Κουτά και Ντράγκαν Σάκοτα.

Διαιτητές: Τσώνος, Κατραχούρας, Διαμαντής

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 33-31, 46-44, 66-64

ΑΕΚ (Παπαθεοδώρου): Λάνγκφορντ 20 (1), Τολιόπουλος 4, Γκίκας 2, Ρογκαβόπουλος 3, Γιαννόπουλος 8 (1), Γιάνκοβιτς 4, Τσαλμπούρης 4, Χρυσικόπουλος 12 (3), Κακλαμανάκης 4, Μαυροειδής 5.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X