Ο Κωστένογλου πιστεύει στον Βασιλαντωνόπουλο

Ο Κωστένογλου πιστεύει στον Βασιλαντωνόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος προπονείται με την πρώτη ομάδα στα Σπάτα εδώ και μερικές μέρες καθώς αποφασίστηκε να του δοθεί μια ευκαιρία και να αποκτήσει ενεργό ρόλο στο ρόστερ. Ο Νίκος Κωστένογλου μάλιστα δείχνει να τον πιστεύει και σκοπεύει να τον εμπιστευτεί.

Μετά από δυο χρόνια στη Λαμία, που ήταν βασικός στο δεξί άκρο της άμυνάς της, ήρθε η ώρα για τον 27χρονο να πάρει ακόμα μια ευκαιρία στην Ένωση. Με δεδομένο πως το 3-5-2 είναι ένα σύστημα που αρέσει τον Κωστένογλου και εκείνος μπορεί να παίξει αρκετά καλά και ως μπακ-χαφ, ο Έλληνας τεχνικός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει σε κάποια παιχνίδια αντί του Παουίλινιο. Άλλωστε ο Μιχάλης Μπακάκης μπορεί να αγωνιστεί και στην τριάδα της άμυνας.

Αν αυτό το διάστημα της μίνι-προετοιμασίας στα Σπάτα δουλέψει όπως πρέπει και πείσει το κιτρινόμαυρο επιτελείο τότε, αναμένεται να πάρει και αρκετές ευκαιρίες μέσα στη χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X