Παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Μπράνκο

Παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Μπράνκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αποκλεισμός από την Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει δημιουργήσει μεγάλες αναταραχές στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Μετά από εκείνο το παιχνίδι, ο βάν Σαββίδης έθεσε προ των ευθυνών του τον Μάριο Μπράνκο, με τον Πορτογάλο να καταθέτει σήμερα την παραίτηση του στην διάθεση του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ.

Μετά από τη συζήτηση σε αρκετά έντονο ύφος που είχαν οι δύο άντρες, ο Μπράνκο τόνισε πως θα φύγει από την ομάδα εφόσον θεωρείται από τη διοίκηση πως αυτός είναι ο υπεύθυνος για την αποτυχία να μπει η ομάδα στους ομίλους ενός ευρωπαϊκού θεσμού.

Πλέον ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την παραίτηση του Μπράνκο ή αν συνεχίσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε πως πριν δύο χρόνια, μετά τον αποκλεισμό από την Εστερσουντ, το ίδιο είχε συμβεί και με τον Λούμπος Μίχελ ο οποίος τελικά παρέμεινε στον Δικέφαλο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X