Από το 2011 έχει να ηττηθεί εκτός έδρας στο Europa League η ΑΕΚ!

Εικόνες από το Τράμπζονσπορ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το διπλό χθες στην Τραπεζούντα, η ΑΕΚ έδωσε συνέχεια σε ένα εκπληκτικό σερί.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να ηττηθούν σε εκτός έδρας ματς του Europa League από τις  20 Οκτωβρίου 2011! Τότε και πάλι με τον Νίκο Κωστένογλου στην άκρη του πάγκου, η Ένωση γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Έκτοτε, η ΑΕΚ δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας στο Europa League. Εχει ένα αήττητο εννιά αγώνων,  με απολογισμό τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Κατά σειρά δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας από Στουρμ Γκρατς, Σεντ Ετιέν, Μπριζ, Ριέκα, Αούστρια, Μίλαν, Ντιναμό Κιέβου, Κραϊόβα και Τράμπζον. Έχει μάλιστα κερδίσει σε Αυστρία (Γκρατς), Κροατία (Ριέκα), Ρουμανία (Κραϊόβα) και χθες στην Τραπεζούντα.

Από την στιγμή που επέστρεψε η ΑΕΚ στην Ευρώπη, ο απολογισμός της στο Europa League είναι άκρως θετικός. Σε 16 αναμετρήσεις έχει μόλις 2 ήττες από Σεντ Ετιέν και Τράμπζονσπορ, ενώ μετράει τέσσερις νίκες και δέκα ισοπαλίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X