Πιστεύουν στο... θαύμα στην ΑΕΚ!

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ στην Τραπεζούντα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ποδόσφαιρο τα πάντα γίνονται και τίποτα δεν τελειώνει, πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή! Μια εβδομάδα μετά την ήττα στην Αθήνα, η  ΑΕΚ φιλοξενείται από την Τραμπζονσπορ στο «Σενόλ Γκιουνές» για τα playoffs του Europa League.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και με  τον Νίκο Κωστένογλου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, η Ένωση θα κυνηγήσει το… θαύμα στην Τραπεζούντα. Ένα θαύμα που πιστεύουν πολύ στο στρατόπεδο της ομάδας. Στην ΑΕΚ δεν θεωρούν πως έχει κριθεί η πρόκριση και πιστεύουν πως μπορούν να ανατρέψουν το 1-3 της Αθήνας.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Νίκος Κωστένογλου, που ανέλαβε για τρίτη φορά την ΑΕΚ δούλεψε στον τομέα της ψυχολογίας. Προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των «κιτρινόμαυρων» και είναι δεδομένο, πως το χορτάρι του «Σενόλ Γκιουνές» θα έχει 11 καμικάζι.

Στην Ένωση δείχνουν και με πράξεις, πως πιστεύουν στο θαύμα της ανατροπής! Στην χθεσινή τελευταία προπόνηση της ομάδας στην Τραπεζούντα, οι «κιτρινόμαυροι» παίκτες δούλεψαν στο κομμάτι των πέναλτι, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι σε περίπτωση που το ματς οδηγηθεί στην «ρώσικη ρουλέτα»! Πίστη λοιπόν υπάρχει στον Δικέφαλο.

Με 3-5-2

Κόντρα στην Τράμπζονσπορ θα έχουμε αλλαγές, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε διάταξη. Ο Νίκος Κωστένογλου  προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Χουλτ αριστερό μπακ, τον Τσιγκρίνσκι λίμπερο έχοντας στόπερ τους Βράνιες-Οικονόμου.

Στον άξονα φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Σιμόες- Γαλανόπουλος, με τον Μάνταλο να είναι μπροστά τους σε ελεύθερο μεσοεπιθετικό ρόλο. Στην επίθεση ο Λιβάγια θα έχει παρτενέρ τον Κλωναρίδη, αν είναι έτοιμος.

Πιθανότατα, λοιπόν Ολιβέιρα, Βέρντε, Ζεράλδες,  Σιμάο και Κρίστιτσιτς θα μείνουν στον πάγκο. Παράλληλα, θα είναι η πρώτη φορά φέτος, που η ΑΕΚ θα καταφύγει σε σύστημα 3-5-2, κάτι που θυμίζει… συνταγή Μανόλο Χιμένεθ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X