Ομούρ: «Εχουμε καλό προβάδισμα, αλλά μένουν ακόμα 90'»

Ομούρ: «Εχουμε καλό προβάδισμα, αλλά μένουν ακόμα 90'»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από τον Ουνάλ Καραμάν, στην συνέντευξη τύπου για το αυριανό Τράμπζονσπορ-ΑΕΚ μίλησε και ο Αμπντουλκαντίρ Ομούρ

Ο παίκτης των Τούρκων δήλωσε πως η ομάδα της Τραπεζούντας έχει ένα καλό προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa, ωστόσο μένουν ακόμα 90΄ παιχνιδιού.

«Δεν έχω αγωνιστεί στο προηγούμενο ματς. Όπως είπε και ο προπονητής μας, είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς. Έχουμε πάρει ένα καλό προβάδισμα χάρη στο σκορ του πρώτου ματς, αλλά έχουμε μπροστά μας άλλα 90 λεπτά. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τίποτα άλλο, αν δεν τελειώσουν αυτά τα 90 λεπτά», είπε αρχικά ο 20χρονος Ομούρ.

Και πρόσθεσε: «Αυτό τον καιρό έχουμε πολύ υψηλό τέμπο. Θέλουμε να τα πάμε καλά και να μείνουμε ανταγωνιστικοί και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Οπότε έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς αύριο και πιστεύουμε ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό σκορ, να συνεχίσουμε στους ομίλους και ελπίζω μετά να βρεθούμε σε καλύτερες θέσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X