Όλοι μέσα για το θαύμα στην Τραπεζούντα! (ΦΩΤΟ)

Γιάνκοβιτς: «Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα η ΑΕΚ, θα δώσω τα πάντα για αυτήν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την προσεχή Πέμπτη (29/8) την Τράμπζονσπορ στο “Μέντικαλ Παρκ” και χρειάζεται ένα… θαύμα για να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του  Europa League μετά την ήττα με 1-3 στο ΟΑΚΑ. Στην Τραπεζούντα η Ένωση θα έχει στον πάγκο της, τον Νίκο Κωστένογλου μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο. Οι “κιτρινόμαυροι” ταξιδεύουν αύριο το πρωί με προορισμό την Τουρκία.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες στην διάθεση του. Ακόμα και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βίκτωρ Κλωναρίδης που απουσιάζουν εδώ και αρκετό καιρό επιστρέφουν για να ενισχύσουν την προσπάθεια την ΑΕΚ για το… θαύμα.

Αναλυτικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για την Τραπεζούντα βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χούλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα.

Δείτε αναλυτικά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X