Ξεκαθαρίζει το θέμα του προπονητή ο Ιβιτς

Δεν υπάρχει θέμα Βλάνταν Ιβιτς για τον πάγκο της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιάνει άμεσα δουλειά στην ΑΕΚ ο Ιλια Ιβιτς που… τρέχει για την αναζήτηση προπονητή.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης καλείται να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα του νέου μόνιμου προπονητή στον “Δικέφαλο” και είναι αποκλειστικά στα χέρια του η αναζήτησή του. Χρόνος πάντως υπάρχει, μιας και ο Νίκος Κωστένογλου θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στους αγώνες σε Τραπεζούντα και Τρίπολη, ενώ μετά έτσι κι αλλιώς υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω Εθνικών ομάδων. Ετσι, ο άμεσος στόχος είναι να έχει “κλείσει” το όλο θέμα μέχρι την επόμενη Δευτέρα, ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος να δουλέψει ο νέος τεχνικός με την ομάδα στη διακοπή.

Παραμένει φαβορί ο Πογέτ

Φαβορί παραμένει ο Γκουστάβο Πογέτ, με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ο Ουρουγουανός διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Ιβιτς, με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί και τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, υπάρχον κι άλλες λύσεις, με στόχο η ΑΕΚ να πορευτεί με έναν ικανό τεχνικό που θα… σηκώνει το βάρος του συλλόγου.

Παράλληλα, η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται θέμα Βλάνταν Ιβιτς για τον πάγκο… προλαβαίνοντας σενάρια που μπορεί να δημιουργούσαν εσφαλμένες εντυπώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X