Σενάριο με Κατσουράνη στην ΑΕΚ!

Σενάριο με Κατσουράνη στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιγκέλ Καρντόσο θα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ σε λίγες ώρες μετά και την ήττα στο ΟΑΚΑ από την Ξάνθη, χθες βράδυ. Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να οδηγήσει τον Δικέφαλο σε Τραπεζούντα και Τρίπολη, ενώ επικρατέστερος τη δεδομένη στιγμή, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης είναι ο Γκουστάβο Πογέτ.

Όπως αναφέρει το Sportime.gr όμως, υπάρχει έντονη φημολογία για επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη στους κιτρινόμαυρους σε κάποιο πόστο. Όπως τονίζεται δεν υπολογίζεται ούτε για την θέση του προπονητή ούτε για αυτή του τεχνικού διευθυντή αλλά περισσότερο για την ανάληψη της θέσης που είχε ως τώρα ο Βασίλης Δημητριάδης.

Όσον αφορά την θέση του τεχνικού διευθυντή, «παίζει» το όνομα του Ντίνου Διαμαντόπουλου αλλά εξετάζεται και η περίπτωση ξένου από την ισπανική αγορά. Τα πάντα αναμένεται πάντως να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες στις τάξεις της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X