Το γεύμα της ΑΕΚ σε Τράμπζονσπορ και UEFA με τιμώμενο πρόσωπο τον Μητροπολίτη Δράμας (ΦΩΤΟ)

Το γεύμα της ΑΕΚ σε Τράμπζονσπορ και UEFA με τιμώμενο πρόσωπο τον Μητροπολίτη Δράμας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες έμειναν για την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Τράμπζονσπορ στο ΟΑΚΑ. Η Ενωση παρέθεσε επίσημο γεύμα στην διοίκηση της τουρκικής ομάδα, αλλά και στους αξιωματούχους της UEFA που βρίσκονται στην Ελλάδα. Όπως έγινε και με τους ανθρώπους της Κραϊόβα, το γεύμα έλαβε χώρα με φόντο την Ακρόπολη. Μάλιστα, σήμερα υπήρξε κι ένας επίσημος προσκεκλημένος. Ο λόγος για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας Υπέρτιμο και Έξαρχο Μακεδονίας κ.κ. Παύλο, ο οποίος θα είναι και καλεσμένος της ΑΕΚ και στον αποψινό αγώνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

Με τιμώμενο πρόσωπο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας, Υπέρτιμο και Έξαρχο Μακεδονίας κ.κ. Παύλο, η ΠΑΕ ΑΕΚ παρέθεσε, με φόντο την Ακρόπολη, επίσημο δείπνο στους αξιωματούχους της UEFA και στη διοίκηση της Τραμπζονσπόρ ενόψει του αποψινού αγώνα.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας, ιεράρχης με ρίζες και καταβολές από τη μαρτυρική γη του Πόντου, ο οποίος επί δεκαπέντε χρόνια υπηρέτησε ως ηγούμενος στην Παναγία Σουμελά πριν αναδειχθεί σε Επίσκοπο της Εκκλησίας μας, ανέλυσε στον πρόεδρο της Τραμπζονσπόρ, κ. Αχμέτ Αγκάογλου, την καταγωγή του (οι γονείς του πατέρα του γεννήθηκαν στήν περιοχή του Τουρτουνίου, μια ορεινή περιοχή μεταξύ Τραπεζούντας καί Αργυρουπόλεως και οι γονείς της μητέρας του στην Κρώμνη) και του παρέδωσε ένα συμβολικό δώρο το οποίο θα τοποθετηθεί στο μουσείο της τουρκικής ομάδας.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/3156337717741018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X