Η Καλαμάτα γίνεται ΠΑΕ και κάνει τέσσερις «ηχηρές» μεταγραφές

Η Καλαμάτα γίνεται ΠΑΕ και κάνει τέσσερις «ηχηρές» μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Καλαμάτα θα αγωνιστεί κατά 99% στη Football League τη νέα αγωνιστική περίοδο και πλέον, άπαντες περιμένουν το τυπικό «ok» από την Ομοσπονδία για την αλλαγή της κατηγορίας.

Οι «μελανόλευκοι» έχουν προνοήσει και δεν περιμένουν την ειδοποίηση της ΕΠΟ για να τρέξουν τις διαδικασίες, οι οποίες θα γίνουν πολύ γρήγορα. Σε μία προσπάθεια να ξεπεραστούν τα διαδικαστικά θέματα με τη σύγκληση γενικής συνέλευσης και τη μετατροπή της ομάδας σε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία. Ο πρώην πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας» και νυν μέλος της διοίκησης Γιώργος Ράλλης ήταν αποκαλυπτικός σε διάλογο που είχε κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας στα γραφεία της ομάδας.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Καλαμάτα είναι έτοιμη περισσότερο από κάθε άλλον για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα ή χρονοτριβή στην μετάβαση. Η ΕΠΟ αναμένεται να δώσει την οριστική της απάντηση μέχρι την Παρασκευή (23/8) καθώς πλέον ο χρόνος πιέζει και για τις διοργανώσεις που ξεκινούν σε λίγες μέρες.

Πέρα από τα οργανωτικά θέματα όμως και τα όποια διαδικαστικά που έχουν ήδη δρομολογηθεί σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας. Η διοίκηση περιμένοντας την απόφαση για τη football League έχει αφήσει ανοικτό παράθυρο στις μεταγραφές καθώς οι ανάγκες πλέον αυξήθηκαν. Θεωρείται δεδομένο πως η Καλαμάτα θα κινηθεί για τέσσερις πρωτοκλασάτα ονόματα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές επιπέδου Super League που θα δώσουν στη «Μαύρη Θύελλα» το κάτι παραπάνω, προκειμένου η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X