«Η Λας Πάλμας και ο Μαϊορίνο αποφάσισε Άρη για Ματέο Γκαρσία»

«Η Λας Πάλμας και ο Μαϊορίνο αποφάσισε Άρη για Ματέο Γκαρσία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τα Ισπανικά ΜΜΕ ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας ξεχώρισε την πρόταση του Άρη ως ιδανική για την παραχώρηση του Ματέο Γκαρσία.

Ο Ματέο Γκαρσία βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Λας Πάλμας με τον Άρη να έχει κάνει δυνατό μπάσιμο για την απόκτηση του Αργεντινού.

Μάλιστα τα Ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο άνθρωπος που τρέχει τον σχεδιασμό της Λας Πάλμας, Ρόκο Μαϊορίνο αποφάσισε πως η πιο συμφέρουσα επιλογή για την ομάδα και τον παίκτη είναι να αγωνιστεί στον Άρη.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα η πρόταση των «κιτρινόμαυρων» για τον 22χρονο άσο θεωρείται ιδανική για την ομάδα των Κανάριων Νήσων καθώς θα διατηρεί πολύ μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Στον Άρη μετά και την τελευταία του προσπάθεια να κάνουν δικό τους τον Ματέο Γκαρσία περιμένουν την τελική απάντηση της Λας Πάλμα η οποία ευελπιστούν πως θα είναι θετική και επιτρέψει στους «κιτρινόμαυρους» να επαναφέρουν τον ταλαντούχο Αργεντινό στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X