Πώς έφτασαν ως εδώ οι 8 υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa League

Οι 11 υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa League!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστές έγιναν πριν από λίγο από την UEFA οι οκτώ υποψήφιες αντίπαλοι της ΑΕΚ στα πλέι-οφ του Europa League, σε περίπτωση πάντα που η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο προκριθεί επί της Κραϊόβα.

Ο δρόμος για τους ομίλους της διοργάνωσης είναι στρωμένος με… αγκάθια για την Ενωση, αφού στην κλήρωση της Δευτέρας μπορεί να πέσουν πάνω στους “κιτρινόμαυρους” ομάδες σαν την Εσπανιόλ, τη Φέγενορντ και την Τράμπζονσπορ.

Οπως διαβάσατε και νωρίτερα, η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη νικήτρια ενός από των τεσσάρων παρακάτω ζευγαριών: Σπάρτα Πράγας ή Τράμπζονσπορ, Φέγενορντ ή Ντιναμό Τιφλίδας, ΑΕΚ Λάρνακας ή Γάνδη, Λουκέρνη ή Εσπανιόλ.

Πάμε να δούμε πώς έφτασαν ως εδώ οι οκτώ πιθανές αντίπαλοι της Ενωσης:

Σπάρτα Πράγας

Οι Τσέχοι προκρίθηκαν απευθείας στον γ’ προκριματικό

Τράμπζονσπορ

Η τουρκική ομάδα προκρίθηκε απευθείας στον γ’ προκριματικό

Φέγενορντ

Η ολλανδική ομάδα προκρίθηκε απευθείας στον γ’ προκριματικό.

Ντιναμό Τιφλίδας

Οι Γεωργιανοί απέκλεισαν πανεύκολα στους δύο πρώτους γύρους τους αντιπάλους τους, κάνοντας το 4/4. Συγκεκριμένα, η Ντιναμό πέταξε εκτός την Ενγκορντανί από την Ανδόρα με δύο νίκες (6-0 εντός, 1-0 εκτός) και την Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν (2-0 εκτός, 3-0 εντός).

ΑΕΚ Λάρνακας

Εντυπωσιακή και η ΑΕΚ Λάρνακας, που επίσης μετράει το… απόλυτο στις νίκες (4/4). Οι Κύπριοι προβλημάτισαν στον πρώτο γύρο επί της Πετροκούμπ από τη Μολδαβία, ωστόσο σημείωσαν δύο νίκες με το… φτωχό 1-0. Στον επόμενο γύρο ήταν όμως καταιγιστικοί και διέλυσαν τη Λέφσκι Σόφιας με συνολικό σκορ 7-0 (3-0 στην Κύπρο και 4-0 στη Βουλγαρία με “καρέ” του Τσισκόφσκι).

Γάνδη

Από τον β’ προκριματικό ξεκίνησε τη φετινή της πορεία η βελγική ομάδα, όπου κοντραρίστηκε με τη ρουμανική Βιτορούλ. Στο πρώτο ματς επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-3(!) κι ενώ νικούσε με 6-1 μέχρι στο 51ο λεπτό, ενώ στη ρεβάνς ηττήθηκε 2-1 χωρίς να κινδυνέψει.

Λουκέρνη

Από τον ίδιο γύρο έκανε… εκκίνηση και η ελβετική ομάδα. Η Λουκέρνη απέκλεισε με δύο νίκες (1-0) την Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε, προβληματίζοντας. Μάλιστα, στον πρώτο αγώνα στην έδρα της, βρήκε το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις.

Εσπανιόλ

Η πιο επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να βρει η ΑΕΚ στον δρόμο της, έκανε… πάρτι -όπως αναμενόταν- κόντρα στην Στιάρναρ από την Ισλανδία. Οι Καταλανοί νίκησαν με 4-0 στην Ισπανία, στον πρώτο αγώνα (όλα τα γκολ στο β’ μέρος!), ενώ στη ρεβάνς επικράτησαν εκτός έδρας με 3-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X