Ρογκαβόπουλος: «Δεν υπάρχει ταβάνι για αυτή την ομάδα, θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην Ισπανία»

Ρογκαβόπουλος: «Δεν υπάρχει ταβάνι για αυτή την ομάδα, θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην Ισπανία»
Photo Credits: INTIME

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του προημιτελικού με την Λιθουανία, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε στο sdna.gr για την χθεσινή μεγάλη πρόκριση της Εθνικής Εφήβων.

Ο «Ρόγκα» πήρε από το χεράκι την γαλανόλευκη με 25 πόντους και 15 ριμπάουντ, οδηγώντας την στα ημιτελικά του τουρνουά. Ο άσος της ΑΕΚ δήλωσε πως δεν υπάρχουν… ταβάνια για αυτη την ομάδα, ενώ τόνισε πως θα τα δώσουν όλα στο ματς με τους Ισπανούς

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, πανευτυχής. Κάναμε κάτι πολύ μεγάλο θεωρώ, αλλά είμαστε διψασμένοι για κάτι ακόμα καλύτερο», ήταν τα πρώτα λόγια του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Το παιχνίδι κόντρα στη Λιθουανία ήταν άκρως απαιτητικό και όπως εξηγεί και ο ίδιος «υπήρχε άγχος και από τις δύο ομάδες θεωρώ. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για την Λιθουανία. Και οι δύο ομάδες έδειξαν νευρικότητα και αστοχία στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε καλύτερη ροή στο παιχνίδι. Βάλαμε κάποια σουτ και στο τέλος η πιο ψύχραιμη ομάδα κέρδισε».

Για ένα ακόμα νοκ άουτ παιχνίδι ο άσος της ΑΕΚ ανέλαβε δράση, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στον θρίαμβο. «Στόχος μου ήταν σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Οι συμπαίκτες μου έκαναν όλη την άλλη δουλειά στα παιχνίδια των ομίλων, αλλά και τώρα. Τους ευχαριστώ για την στήριξή τους. Αυτή είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης».

Η Εθνική Εφήβων πέτυχε μια σπουδαία πρόκριση στην τετράδα, ωστόσο η όρεξη όλων παραμένει μεγάλη για κάτι ακόμα μεγαλύτερο στη συνέχεια. «Δεν υπάρχουν ταβάνια για αυτή την ομάδα. Θα παίξουμε δύο παιχνίδια ακόμα. Αν κερδίσουμε και τα δύο θα φορέσουμε το χρυσό, αν κερδίσουμε το ένα θα πάρουμε μετάλλιο κι αν χάσουμε και τα δύο θα βγούμε τέταρτοι. Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί».

Λένε πως με τέτοιες εμφανίσεις και σε τέτοιας σημασίας παιχνίδια τα παιδιά γίνονται… άντρες. Εκείνος, όμως, βλέπει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. «Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτομαι την ηλικία μου. Είτε παίζω με παιδιά της ηλικίας μου, είτε με μεγαλύτερους, εγώ προσεγγίζω πάντα το παιχνίδι σαν να είναι ίδιο».

Όσο για το τέλος, ο ηγέτης της Εθνικής έδωσε το στίγμα του για τον ημιτελικό με την Ισπανία «Μάχη!», αυτή ήταν η πρώτη λέξη που είπε, για να προσθέσει «Θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ και ας κερδίσει ο καλύτερος όπως έγινε και στον προημιτελικό απέναντι στη Λιθουανία».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X