Θέση... ρεζερβέ για Euroleague το 2020/21 η Βίρτους Μπολόνια

Θέση... ρεζερβέ για Euroleague το 2020/21 η Βίρτους Μπολόνια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου βρήκε την Βίρτους Μπολόνια στην κορυφή του Basketball Champions League. Την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο EuroCup και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport την επόμενη χρονιά θα αλλάξει εκ νέου διοργάνωση. Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα, η Βίρτους έχει ήδη καπαρώσει μία wild card για την EuroLeague της σεζόν 2020/21!

Αν επαληθευτεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τότε το EuroCup θα αποτελέσει κατά κάποιον τρόπο… δοκιμαστική περίοδος για την “Basket City” της Μπολόνια, η οποία φαίνεται ότι έπειτα από πολλά χρόνια επιστρέφει στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η Βίρτους έχει ιδιαίτερα υψηλές φιλοδοξίες και για την επόμενη χρονιά, έχοντας κάνει μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στην Ευρώπη, αυτή του Μίλος Τεόντοσιτς.

Πέρα από τον 32χρονο Σέρβο γκαρντ η ομάδα της Μπολόνια πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Βινς Χάντερ της ΑΕΚ, τους Κάιλ Γουίμς, Φρανκ Γκέινς, Τζούλιαν Γκαμπλ, Στέφαν Νίκολιτς, Στέφαν Μάρκοβιτς και Τζαμπάολο Ρίτσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X