Η ΑΕΚ φουλάρει για Χρυσικόπουλο!

Η ΑΕΚ φουλάρει για Χρυσικόπουλο!
Photo Credits: INTIME

Λίγο μετά την ξαφνική αποχώρηση του Ντούσαν Σάκοτα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, αναζητούν την ενίσχυση της ομάδας τους, ενόψει της νέας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, είναι μόνιμα σε… ετοιμότητα για την στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν, αφού έχει «χτενίσει» την ξένη και ελληνική αγορά για να βρει τους καλύτερους διαθέσιμους παίκτες.

Μία περίπτωση παίκτη που έχει προκριθεί και μάλιστα η «Βασίλισσα» βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, είναι αυτή του Λίνου Χρυσικόπουλου.

Ο 26χρονος διεθνής φόργουορντ, φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία και κατάφερε να δείξει μεγάλη εξέλιξη στο παιχνίδι του, με αποκορύφωμα την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ανδρών για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που γίνεται στην Κίνα (31/08-15-09).

Φυσικά, ο 44χρονος κόουτς της «Βασίλισσας», γνωρίζει πολύ καλά τον έμπειρο αθλητή, αφού την τελευταία διετία, συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα ήθελε να… μεταφέρει αυτή τη συνεργασία στην Αθήνα, για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Την χρονιά που μας πέρασε, ο Λίνος Χρυσικόπουλος, αγωνίστηκε σε 28 ματς στην Basket League, έχοντας κατά μέσο όρο 9,1 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα, ενώ στο Basketball Champions League, είχε κατά μέσο όρο 10,7 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 0,9 κλεψίματα ανά εμφάνιση, σε 16 συμμετοχές.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X