Τέλος ο Σεγούρα από την Μπαρτσελόνα

Τέλος ο Σεγούρα από την Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα διαζύγιο προαναγγελθέν, την Παρασκευή (26/7) το πρωί έγινε κι επίσημο. Ο Πεπ Σεγούρα αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην βοηθός του Λορένθο Σέρα Φερέρ στην ΑΕΚ τη σεζόν 2006-07 παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή των μπλαουγκράνα, καθώς η πρόσληψη του Πάτρικ Κλάιφερτ για τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ομάδας της Βαρκελώνης έγινε χωρίς την έγκρισή του.

Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αν και η βαθύτερη αιτία του διαζυγίου ακούει στο όνομα του… Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Σεγούρα είχε ταχθεί αναφανδόν υπέρ της απόλυσης του τσινγκούρι μετά τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League και την απώλεια του Copa del Rey στον τελικό με τη Βαλένθια.

Τελικά ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου πήρε πάνω του την υπόθεση και κράτησε τον Βαλβέρδε, αλλά το γυαλί είχε ήδη ραγίσει. Δεν θ’ αντικατασταθεί θεσμικά, αλλά το ρόλο του θ’ αναπληρώσει ο πρώην αμυντικός των ερυθρόλευκων, Ερίκ Αμπιντάλ.

Ο τεχνικός γραμματέας των Καταλανών θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, ενώ θα πλαισιώνεται από τον Ραμόν Πλάνες, ο οποίος θα τρέχει το μεταγραφικό σχεδιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X