Πότε επιστρέφει ο Μπακάκης

Πότε επιστρέφει ο Μπακάκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της  ΑΕΚ στον χαμένο τελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (11/5). Έκτοτε έχει περάσει ένα δύσκολο διάστημα με επέμβαση και αποθεραπείες μέσα στο καλοκαίρι. Τώρα όμως ο δύσκολος δρόμος βρίσκεται στο τέρμα του.

Μετά τον υπέρηχο που έκανε χθες και έδειξε πως είναι καλά, μέχρι την Κυριακή εκτιμάται πως θα έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Στόχος του είναι να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε με την Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 31 Ιουλίου.

Ο βασικός στόχος του σαφώς είναι να είναι έτοιμος 100% για να αγωνιστεί στις 8 Αυγούστου, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Μέχρι τότε πρέπει να πάνε όλα καλά και να κερδίσει ο 28χρονος κάθε προσωπικό στοίχημα, μα κυρίως το χρόνο.

Στις 14 Μαΐου έκανε επέμβαση στους κοιλιακούς για να «καθαρίσει» από το πρόβλημα που είχε, ενώ στην προετοιμασία στο Κίελτσε είχε κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο που τον άφησαν πίσω. Έτσι δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε φιλικό με την Ενωση, αλλά ο Μιγκέλ Καρντόσο τον περιμένει πως και πως. Και αυτό διότι ο Παουλίνιο δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη και δείχνει ότι χρειάζεται χρόνο να μάθει την ομάδα και κυρίως πως πρέπει να κινείται στο γήπεδο.

Πιο εύκολη προσαρμογή

Ο Μπακάκης, από πλευράς του, είναι πιο εύκολο να μπει στην ομάδα σε σχέση με τον Παουλίνιο. Διότι ξέρει την ομάδα και η ομάδα τον ξέρει. Και κάθε χρόνο το καταφέρνει, είτε αν χρειαστεί να παίξει στην θέση του ως δεξί μπακ, είτε ως αριστερό στόπερ, ή ακόμη και αριστερό μπακ όταν χρειαζόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Μέχρι πέρυσι είχε τον έντονο ανταγωνισμό με τον Ροντρίγκο Γκάλο, αλλά από φέτος διεκδικεί την θέση του βασικού με τον Παουλίνιο που ήρθε από την Τσάβες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X