Αυγενάκης: «Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να επιστρέψουν οι οικογένειες στα γήπεδα»

Αυγενάκης: «Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να επιστρέψουν οι οικογένειες στα γήπεδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, έλαβε χώρα την Τετάρτη (24/7) στην ΓΓΑ. Στην κουβέντα τους μεταξύ άλλων ήταν η γηπεδική βία και η χειραγώγηση των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε τα εξής:  «Είχαμε μια πρώτη γνωριμία με τον υπουργό και μπορώ να πω ότι συνάντησα έναν αποφασιστικό και διορατικό άνθρωπο, στην κατεύθυνση του να επιλυθούν όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συμφωνήσαμε να έχουμε μια ειλικρινή συνεργασία διότι πρέπει να δώσουμε λύσεις. Είμαι βέβαιος ότι τις επόμενες μέρες, η κοινή αυτή στάση μας θα στεφθεί από επιτυχία και τα πρώτα δείγματα θα φανούν με την έναρξη των πρωταθλημάτων».

Σε ερώτηση για το ποια είναι τα θέματα που μπαίνουν στην κορυφή της ατζέντας προς αντιμετώπιση, ο Βαγγέλης Γραμμένος ήταν συγκεκριμένος: «Είναι η βία και οι προσυνεννοημένοι αγώνες».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σημείωσε από την πλευρά του: «Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με έναν άνθρωπο που έχει βαθιά γνώση των προβλημάτων. Δεν είναι εύκολο το τοπίο, αλλά κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο. Ξεκινήσαμε μια συνεργασία με σκοπό να έχουμε σύντομα ορατά αποτελέσματα. Η βία και οι προσυνεννοημένοι αγώνες είναι τα μεγάλα θέματα που μας απασχολούν και σύντομα θα έχουμε μια νεώτερη συνάντηση όπου θα τρέξουμε αυτά τα ζητήματα, σεβόμενοι πάντα το αυτοδιοίκητο. Υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση και προκατάληψη από τον κόσμο. Όμως εδώ είμαστε, να σπάσουμε κατεστημένα και να δώσουμε μήνυμα καθαρό. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να επιστρέψουν οι οικογένειες στα γήπεδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X