Προκριματικά Champions League: Διασυρμός για Σερίφ- Προβάδισμα για Καραμπάγκ, Πιαστ Γκλίβιτσε

Προκριματικά Champions League: Διασυρμός για Σερίφ- Προβάδισμα για Καραμπάγκ, Πιαστ Γκλίβιτσε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έκπληξη του διημέρου σημείωσε η “πρωτάρα” Σαμπούρταλο, αφού επικράτησε με 3-0 της Σερίφ μέσα στη Μολδαβία, για τον α’ προκριματικό του Champions League 2019-20. Η πρωταθλήτρια Γεωργίας προηγήθηκε στο 30ο λεπτό με κεφαλιά του Ρόλοβιτς, ενώ στο 67’ διπλασίασε τα τέρματά της με τρομερό γκολ (εκτός περιοχής) του Κοχρεΐτζε. Την… ταφόπλακα στα όποια όνειρα των Μολδαβών για πρόκριση έβαλε ο Κακουμπάβα με κοντινή κεφαλιά στο 71′.

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Καραμπάγκ στα Τίρανα. Η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν πήρε το 0-0 κόντρα στην αλβανική Παρτιζάνι και κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Τέλος, στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι του… πρώτου πιάτου της σημερινής ημέρας, ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και Πιάστ Γκλίβιτσε έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Οι Πολωνοί αιφνιδίασαν την ΜΠΑΤΕ με την κεφαλιά του Πάρζιστσεκ (36′), ωστόσο οι Λευκορώσοι βρήκαν τη λύση και ισοφάρισαν με τον Ντραγκούν (64′), ο οποίος αποβλήθηκε στο 90′, με δεύτερη κίτρινη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X