Τσιντώτας: "Η φιλοσοφία του Καρντόσο είναι πρωτόγνωρη για την Ελλάδα"

Τσιντώτας: "Η φιλοσοφία του Καρντόσο είναι πρωτόγνωρη για την Ελλάδα"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, μίλησε στην κάμερα της NOVA, για τη φιλοσοφία του Μιγκέλ Καρντόσο και τον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα. Μάλιστα, τόνισε πως η ΑΕΚ θα βγάλει καλό πρόσωπο στο μέλλον, αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η φιλοσοφία του νέου προπονητή είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Σε αυτά δουλεύουμε καθημερινά και κάποια πράγματα βγάλαμε σήμερα”.

Για τη συμμετοχή και του τερματοφύλακα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού: «Η συνεισφορά του τερματοφύλακα γίνεται ακόμα πιο εύκολη όταν γίνεται κίνηση από τα μπακ. Πρέπει να είμαστε κι εμείς συγκεντρωμένοι, τότε δεν θα υπάρχουν δυσκολίες».

Για τον νέο προπονητή τερματοφύλακων: «Είναι κοντά μας. Προσπαθεί κάθε ημέρα να μας διδάξει και να μας κάνει καλύτερους στο κομμάτι με τα πόδια. Όπως και ο Μιχαηλίδης. Προσπαθούσε πολύ. Πρέπει όλοι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή για να βγάλουμε όσα μας ζητάει».

Για τον Καρντόσο: «Είναι ένας πειθαρχημένος προπονητής στο πλάνο του. Κι αυτό ζητάει: πειθαρχία. Είναι κοντά μας. Δουλεύει πολύ. Αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς θα παρουσιάσουμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X