«Η Ρόμα θέλει να ξεκινήσει προετοιμασία ο Βέρντε την Τρίτη!» (ΦΩΤΟ)

«Η Ρόμα θέλει να ξεκινήσει προετοιμασία ο Βέρντε την Τρίτη!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόφαση, ο Ντανιέλε Βέρντε να κάνει κανονικά προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα της Ρόμα την Τρίτη, προκειμένου να αξιολογηθεί από τον Πάουλο Φονσέκα, πήραν οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “calciomercato.it”. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της γειτονικής χώρας, οι άνθρωποι των “τζιαλορόσι” συναντήθηκαν με τον μάνατζερ του 23χρονου εξτρέμ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Παράλληλα, αναφέρεται πως υπήρξαν επαφές ανάμεσα στην ΑΕΚ και τους Ρωμαίους για τον βραχύσωμο Ιταλό, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να έρχεται σε επαφή με τον αθλητικό διευθυντή της Ρόμα, Τζιανλούκα Πετράτσι. Οπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα «ο ελληνικός σύλλογος θέλει έντονα τον παίκτη και πιέζει για να τον έχει άμεσα»!

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η απόφαση να κάνει κανονικά προετοιμασία ο Βέρντε με τους Ιταλούς, να είναι μια κίνηση… τακτικής τους, με την calciomercato να σημειώνει πως «η αγορά του παίκτη έχει τεθεί σε κατάσταση αναμονής. Ο Βέρντε έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο αλλά η Ρόμα ζητά 2 εκατομμύρια για την πώληση του κάτι που θεωρείται υπερβολικό από τους μνηστήρες».

Η ιστοσελίδα αναφέρει πως πέρα από το δεδομένο ενδιαφέρον της Ενωσης για τον Ιταλό, ο 23χρονος έχει ακουστεί και για τις ισπανικές Μαγιόρκα και Μπέτις.

Δείτε φωτογραφία από το εν λόγω δημοσίευμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X