Επικοινωνία Καρντόσο-Ολιβέιρα για την ΑΕΚ!

Νέλσον Ολιβέιρα: Ο Πορτογάλος... Καντονά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την αποχώρηση του Εζέκιελ Πόνσε για την Ρωσία και την Σπαρτάκ Μόσχας, η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός… φονιά, που θα καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο Αργεντινός επιθετικός.

Η Ένωση βρίσκεται στο Κιέλτσε της Πολωνίας και θέλει εκτός από την εκκρεμότητα του εξτρέμ, σύντομα να κλείσει και την τρύπα που υπάρχει στην «κιτρινόμαυρη» γραμμή κρούσης, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός… τελειώνει από την Νόριτς, με τον κόουτς της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο να το… παίρνει πάνω του! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ώρας των σπορ», ο προπονητής της ΑΕΚ επικοινώνησε με τον 27χρονο φορ, αναλύοντας το πλάνο, ενώ του εξήγησε το πόσο θα ταιριάξουν τα χαρακτηριστικά του στην «κιτρινόμαυρη» γραμμή κρούσης.

Ο επιθετικός της Νόριτς ζήτησε λίγο… χρόνο για να εξετάσει λεπτομερώς όλα τα δεδομένα, καθώς θεωρεί πως το επόμενο συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι το σημαντικότερο της καριέρας του.

Μάλιστα, στο παιχνίδι για την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα, έχει μπει και ο Νταβίντ Σιμάο με τον νέο παίκτη της ΑΕΚ να έρχεται σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 27χρονο επιθετικό, διότι είναι κολλητός του φίλος.

Η ΑΕΚ θέλει τον Ολιβέιρα και το δείχνει με κάθε τρόπο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X