Ανακοίνωσε Σιαμπάνη ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Σιαμπάνη ο Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα, Μάριου Σιαμπάνη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ο νεαρός γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά. Ο Σιαμπάνης έκανε ήδη την πρώτη προπόνησή του στην Πολωνία την Δευτέρα (1/7).

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Αβραάμ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό κίπερ Μάριο Σιαμπάνη!

Γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου του 1999, έγινε επαγγελματίας το 2015, υπογράφοντας το πρώτο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Πλέον ανήκει και επίσημα στην οικογένεια των Πειραιωτών, παρά το ενδιαφέρον που έδειξε για να τον αποκτήσει ο αιώνιος αντίπαλος (Ο Παναθηναϊκός είχε κινηθεί για την απόκτησή του).

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων τερματοφύλακας έχει υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, ενώ από σήμερα (01/07) βρίσκεται στην Πολωνία όπου και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας του Μαρτίνς ως back up του Ζοσέ Σα που έως τώρα είχε στο πλευρό του τον 17χρονο Κώστα Τζολάκη και τον 18χρονο Δημήτρη Στουρνάρα!

«Μάριε Σιαμπάνη καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!», αναφέρει το σχετικό tweet των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Σιαμπάνη:

«Οι στόχοι μας με την ομάδα είναι το πρωτάθλημα. Να κυνηγήσουμε το κύπελλο, για να κάνουμε το νταμπλ και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να τους γνωρίσω και να δω την ατμόσφαιρα και τους θέλουμε σε κάθε μάχη δίπλα μας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X