Πρώτο φαβορί ο Δέλλας για τον ΟΦΗ

Δέλλας: «Θα φανεί στο μέλλον αν έχω δίκιο που αποχωρώ από τον Παναιτωλικό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΟΦΗ μετά το οριστικό «όχι» της UEFA για το δίπλωμα προπονητικής του Χάιμε Βέρα. Πρώτο φαβορί για τον πάγκο των κρητικών είναι ο Τραϊανός Δέλλας.

Στη λίστα βρίσκονται διάφορα ονόματα, με αυτό του Τραϊανού Δέλλα να βρίσκεται στην κορυφή. Η φημολογία ήθελε εδώ και καιρό τον «Κολοσσό» ως κορυφαίο υποψήφιο, ένεκα και της εξαιρετικής οικογενειακής σχέσης με τον Μιχάλη Μπούση, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά: είναι φιλόδοξος, «χτίζει» ομάδες με δημιουργικό τρόπο παιχνιδιού, είναι νέος και ως Έλληνας διαθέτει γνώση για τις ιδιαιτερότητες της Super League 1.

Ο ίδιος ο Δέλλας διέψευσε πρόσφατα κάθε επαφή ή επικοινωνία με τον ΟΦΗ, ενώ και οι «μελανόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν ως τώρα το παραμικρό, αφού περιμένουν την επισημοποίηση της αποχώρησης του Χάιμε Βέρα. Εξάλλου εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις, όπως αυτές του Μαρίνου Ουζουνίδη, του Γιάννη Πετράκη, καθώς και ξένων τεχνικών, κυρίως από την κεντρική Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός καθ’ όλο αυτό το διάστημα εξελίσσεται ανεξάρτητα του προπονητή, αφού το μοντέλο λειτουργίας στην ομάδα βρίσκει τον Γιάννη Σαμαρά ως απόλυτο «αφεντικό» στα αγωνιστικά, πάντα βέβαια σε συνεννόηση με τους αντίστοιχους ανθρώπους. Σύμφωνα μάλιστα με ορισμένες πληροφορίες, ο Δέλλας είχε ρωτηθεί σχετικά με κινήσεις που επρόκειτο να γίνουν, εκφράζοντας βέβαια τη γνώμη του και όχι λαμβάνοντας αποφάσεις αναφορικά με μεταγραφές, ανανεώσεις, αποχωρήσεις ή οτιδήποτε άλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X