Παουλίνιο: «Ιστορική ομάδα η ΑΕΚ, θα δώσω και τη ζωή μου»

Παουλίνιο: «Ιστορική ομάδα η ΑΕΚ, θα δώσω και τη ζωή μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επισημοποιήθηκε ο… γάμος της ΑΕΚ με τον Παουλίνιο, με τον Πορτογάλο αμυντικό να μετακομίζει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.

Ο 28χρονος μπακ ανήκει πλέον στην ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο, με τον Παουλίνιο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος μπακ δήλωσε πως είναι χαρούμενος για την μετακίνηση του στην ΑΕΚ, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως μπορεί να βοηθήσει την Ένωση.

Παράλληλα, μίλησε για τον «κιτρινόμαυρο» λαό, ενώ τόνισε πως θα δώσει και τη… ζωή του για τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω υπογράψει στην ομάδα της ΑΕΚ, μια πολύ ιστορική ομάδα. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ, είμαι χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή. Είναι η πρώτη φορά που παίζω εκτός της χώρας μου, μίλησα με τον Αντρέ Σιμόες τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα. Η παρουσία αρκετών Πορτογάλων στην ομάδα είναι κάτι θετικό για εμένα, καθώς και ένας από τους λόγους για τους οποίους πείστηκα να έρθω εδώ. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε μαζί πολύ καλή δουλειά και θα βοηθήσουμε την ΑΕΚ. Ξέρω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι παρά πολύ παθιασμένος και “πεθαίνει” αν χρειαστεί για να υποστηρίξει την ομάδα του. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, θα δώσω κι εγώ τη ζωή μου για την επιτυχία της ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X