Τελετή λήξης με... φιλικό για την Ακαδημία της ΑΕΚ!

Τελετή λήξης με... φιλικό για την Ακαδημία της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Με τους μικρούς της αθλητές της «Βασίλισσας», αλλά και με την μασκότ της ομάδας, τον «Panda Pandou» θα γίνει η τελευταία φετινή εκδήλωση των Ακαδημιών της ΑΕΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (09/06, 13:30) στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι .

Στην σχετική εκδήλωση θα τιμηθεί κι ο προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι για την αφοσίωσή του και στήριξή του στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ομάδας και την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της «κιτρινόμαυρης» τελετής θα διεξαχθεί «φιλικός» αγώνας με «αντιπάλους» τους γονείς των αθλητών της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η αγωνιστική περίοδος 2018-2019 φτάνει στο τέλος της. Οι δραστηριότητες της ΑΕΚ ΒC Academy – Dragan Sakota ολοκληρώνονται.

Η Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής στο πλαίσιο της Τελετής Λήξης των εργασιών της Ακαδημίας διοργανώνει την καθιερωμένη γιορτή της, την Κυριακή 09/06, και ώρα 13:30, στο Κλειστό του Αγίου Θωμά (οδός Νιόβης και Διονύσου, Μαρούσι), στην οποία θα τιμηθούν ο Κόουτς Λούκα Μπάνκι για την αφοσίωσή του και στήριξή του στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΑΕΚ ΒC και την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου (FIBA INTERCONTINENTAL CUP 2019).

Πρωταγωνιστές σε αγώνες επίδειξης θα είναι, πάντως, οι λιλιπούτειοι αθλητές της AEK, αλλά και η αγαπημένη μασκότ, ο δημοφιλής Panda Pandou.

Η πρόσβαση των γονέων και κηδεμόνων στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί στις 13:15.

Στο πλαίσιο της Τελετής θα διεξαχθεί «φιλικός» αγώνας με «αντιπάλους» τους γονείς των αθλητών μας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X