Ξεκινούν άμεσα τα έργα για το γήπεδο της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια!

Βασιλειάδης: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και προχωράμε το πρότζεκτ της ΑΕΚ το γρηγορότερο δυνατό»
Photo Credits: INTIME

Μια πολύ σημαντική μέρα είναι η σημερινή για την ΑΕΚ όσον αφορά στο γηπεδικό κομμάτι!

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη που υπήρξε ανάμεσα στον Μάκη Αγγελόπουλο και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υπήρξε συμφωνία ώστε τα έργα για το γήπεδο της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια να ξεκινήσουν άμεσα.

Στη σύσκεψη κορυφής που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, συμφωνήθηκε να υπάρξει οδικός χάρτης για την υλοποίηση του μεγάλου πρότζεκτ της «Βασίλισσας» στην περιοχή, ενώ παράλληλα υπήρξε η δέσμευση του Υφυπουργού ούτως ώστε να… τρέξουν οι διαδικασίες για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου, με σκοπό η ΑΕΚ να μπει στο νέο της «σπίτι» το συντομότερο δυνατό.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια εδώ και αρκετό καιρό και υπάρχει συμφωνία μεταξύ τους. Στη σύσκεψη που κράτησε περίπου 1,5 ώρα συζητήθηκαν όλα τα σημαντικά ζητήματα για τις εργασίες που αναμένεται να γίνουν στο γήπεδο.

Η «Βασίλισσα» πλέον είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα και με το δικό της «παλάτι» να γράψει ιστορία με «χρυσά γράμματα».

ΕΔΩ μπορείτε να θυμηθείτε την… βόλτα που είχε κάνει το enwsi.gr στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων που όπως όλα δείχνουν θα είναι το νέο σπίτι της, αλλά και την «κιτρινόμαυρη» πολιτεία που αναμένεται να «χτιστεί» γύρω από αυτό.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X