ΠΑΕ για Μαύρο: «Η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται σε ένα από τα πιο άξια τέκνα της ό,τι καλύτερο στη ζωή του» (ΦΩΤΟ)

Σαργκάνη, Σαργκάνη, ο Μαύρος τι σου κάνει; (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιος, ποιος, ποιος ο Μαύρος ο Θεός!

Ο αγαπημένος Θ(ε)ωμάς Μαύρος έχει σήμερα γενέθλια, με τον Θρύλο της ΑΕΚ να κλείνει το 65ο έτος της ηλικίας του. Ο Έλληνας παλαίμαχος παίκτης έγραψε ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ματώνοντας τα αντίπαλα δίχτυα 213 φορές, ενώ εγινε σύνθημα και στα χείλη των φιλάθλων της «Ένωσης». Ο Μαύρος οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και δύο κυπέλλων.

Φυσικά η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ευχήθηκε στον Θεό των οπαδών της ομάδας, τον Θωμά Μαύρο για τα γενέθλια του, μέσω των social media. «Η  οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται σε ένα από τα πιο άξια τέκνα της ό,τι καλύτερο στη ζωή του», καταλήγει η ξεχωριστή ανάρτηση της ΠΑΕ για τον άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για την ομάδα και διετέλεσε και πρόεδρος της ΑΕΚ, όταν η «Ένωση» είχε φτάσει στον… γκρεμό.

«Ο άνθρωπος που έχει σήμερα γενέθλια δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς 32 και πλέον χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ παραμένει ο Θεός των οπαδών της. Ο Θωμάς Μαύρος, ο ανεπανάληπτος διεθνής επιθετικός που τίμησε όσο ελάχιστοι τη φανέλα της Ένωσης σκοράροντας 213 φορές σε 345 συμμετοχές από το 1975 έως το 1987, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα (σκοράροντας στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ), πρωταγωνιστώντας στην πορεία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA το 1976-77 και κρατώντας ψηλά τη σημαία του συλλόγου τη δύσκολη δεκαετία του ’80 κλείνει τα 65 του χρόνια και η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται σε ένα από τα πιο άξια τέκνα της ό,τι καλύτερο στη ζωή του», σχολίασε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Θωμά Μαύρο.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/2931122753595850

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X