Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Καρντόσο!

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Καρντόσο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάτησε Ελλάδα ο Καρντόσο!

Ο νέος τεχνικός της «Ένωσης» πάτησε στις 14:20 το πόδι του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τον 47χρονο να έρχεται στην χώρα μας με πτήση από το Μιλάνο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε την εμφάνιση του στην αίθουσα αφίξεων, έχοντας ένα κασκόλ της ΑΕΚ.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη από την ΠΑΕ ΑΕΚ, διαδέχεται τον Μανόλο Χιμένεθ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, ενώ σήμερα στις 17:00 παρουσιάζεται από την «Ενωση» στα γραφεία της ομάδας. Εκεί, θα έχει την δυνατότητα να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις αναφορικά με τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Ο νέος κόουτς του «Δικεφάλου» πιάνει άμεσα δουλειά, καθώς οι υποχρεώσεις της ομάδας… τρέχουν. Ο Μιγκέλ Καρντόσο θα βρεθεί αύριο στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, προκειμένου να τσεκάρει τα πάντα, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας αλλά και του υπόλοιπου της σεζόν,  ενώ το Σάββατο θα έχει επαφές με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» για την ρύθμιση των τελευταίων εκκρεμοτήτων, πριν αναχωρήσει την Κυριακή.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα θέσουν επί τάπητος τον αγωνιστικό και μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να έχει ήδη εικόνα για τις περιπτώσεις που εξέταζε η Ένωση. Ο 47χρονος θέλει όπως είναι λογικό λίγο χρόνο για να αξιολογήσει τα γεγονότα και τις υποθέσεις, ώστε να δώσει το δικό του στίγμα για τις κινήσεις της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X