Πλήγμα για τον Ήφαιστο, βαρύ διάστρεμμα ο Σον Έβανς

Πλήγμα για τον Ήφαιστο, βαρύ διάστρεμμα ο Σον Έβανς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία μέρα μετά την πρώτη νίκη της ιστορίας του στα playoffs, μία μέρα μετά την ισοφάριση της σειράς με το Περιστέρι στο 1-1, ο Ήφαιστος έχει να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό αγωνιστικό ζήτημα.

Ο Σον Έβανς τραυματίστηκε στο δεξί πόδι, για την ακρίβεια ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς της πρώτης φάσης των playoffs.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ξέρει ότι ο Έβανς είναι πολύ σημαντικός σε αυτή τη φάση της περιόδου και ελπίζει ότι η κατάσταση του Αμερικανού σέντερ θα βελτιωθεί μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (25/5 στις 19:30), ώστε να τον έχει έστω και για λίγα λεπτά στη διάθεσή του στο Περιστέρι.

Υπενθυμίζουμε πως ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό. Αν είναι το Περιστέρι θα έχει πλεονέκτημα έδρας. Αν είναι ο Ήφαιστος Λήμνου, θα έχει μειονέκτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X