Με τον κόσμο της για την ισοφάριση η ΑΕΚ

Με τον κόσμο της για την ισοφάριση η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ φιλοξενεί σήμερα (21/05, 19:00, ERTSPORTS) στο “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού της Handball Premier και στοχεύει στην ισοφάριση. Το “Γ. Κασιμάτης” αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τον κόσμο της ΑΕΚ να δίνει ώθηση στους παίκτες του Ανδρέα Τρουπή για τη νίκη.

Για τoν “δικέφαλο” αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ο Ιούλιος Αργυρού που δεν ήταν «παρών» στον 1o τελικό, ενώ η συμμετοχή του Δανού Λάρς Γιάκομπσεν θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, καθώς χτύπησε στο γόνατο στο ματς της Παρασκευής.

Όσον αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια, σε 10 αγώνες ανεξαρτήτου έδρας η “Ένωση” μετράει 3 νίκες, οι “ερυθρόλευκοι” 5, ενώ 2 αγώνες έληξαν δίχως νικητή. Στους αγώνες του “Γ. Κασιμάτης” πιο συγκεκριμένα, σε 4 αναμετρήσεις, ο “Δικέφαλος” μετράει 2 νίκες, όσες και ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή. Στα γκολ, η ΑΕΚ προηγείται με 87-79 κόντρα στους Πειραιώτες στις αναμετρήσεις της αίθουσας του ΟΑΚΑ.

Τέλος, μετά και τον πρώτο τελικό, ο Στάθης Ζαμπούνης είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στους αγώνες με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή στο Πρωτάθλημα με 28 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X