Μπάνκι: «Χρειαζόμαστε στήριξη από τους οπαδούς μας»

Μπάνκι: «Να κάνουμε μια εμφάνιση - δήλωση κόντρα στον Ολυμπιακό»!
Photo Credits: INTIME

Ανακουφισμένος για την εκκίνηση των Play Offs δείχνει πως είναι ο Λούκα Μπάνκι.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ, «aekbc.gr», o Ιταλός κόουτς υπογράμμισε πως οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να κρατήσουν σε εγρήγορση τους παίκτες τους λόγω της διακοπής και ταυτόχρονα να ενσωματωθούν οι νεοαποκτηθέντες Γκέιμπ Γιορκ και Τρέβορ Εμπάκουε.

Στην προημιτελική φάση της Betshop Basket League, η «Βασίλισσα» υποδέχεται τον Χολαργό με τον 53χρονο προπονητή να τονίζει πως είναι μία πολύ ταλαντούχα ομάδα και στο πλαίσιο αυτό θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή αλλά και η στήριξη από τους «Ενωσίτες» οι οποίοι πρέπει να έρθουν στο ΟΑΚΑ και να στηρίξουν τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aekbc.gr, ο 53χρονος κόουτς έχουν ως εξής:

«Επιτέλους τα πλέι οφ αρχίζουν αύριο, μετά από μία μεγάλη διακοπή, που έγινε χωρίς λόγο. Εμείς, αυτό το διάστημα από τη μία πλευρά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους παίκτες σε φόρμα και από την άλλη, να ενσωματώσουμε ακόμη περισσότερο τους νέους παίκτες στο παιχνίδι μας.

Η δουλειά μας είναι να προσεγγίσουμε το πρώτο ματς της σειράς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σεβόμαστε τον Χολαργό. Έχει αποδείξει με την πορεία του στην κανονική διάρκεια της περιόδου, αλλά και στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, ότι είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη σειρά αγώνων.

Περιμένουμε τους οπαδούς μας να έλθουν και να μας στηρίξουν αύριο. Ξέρουμε ότι μπορεί να τους έχει φύγει η όρεξη με τα όσα συμβαίνουν τελευταία, ωστόσο, τα πλέι οφ ξεκινούν και τους χρειαζόμαστε».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X