Απαλλαγή Αγγελόπουλων για τη «δυσφήμηση αθλήματος», πρόστιμο στην ΚΑΕ Oλυμπιακός

Απαλλαγή Αγγελόπουλων για τη «δυσφήμηση αθλήματος», πρόστιμο στην ΚΑΕ Oλυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας στις 13/2 στο ΟΑΚΑ στον Ολυμπιακό είχαν κάνει κάποιες ανακοινώσεις και κάποια tweets, που ανάγκασαν τον Παναθηναϊκό να τους καταγγείλει για δυσφήμιση του αθλήματος.

Εν τέλει, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απάλλαξε τους αδελφούς Αγγελόπουλου από τις κατηγορίες, ωστόσο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 4.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή: 

1) Απαλλάσσονται οι κ.κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Γεώργιος Αγγελόπουλος της πειθαρχικής κατηγορίας της δυσφήμησης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, σε αναφορά προς την από 14-02-2019 ανάρτηση ανακοίνωσης της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της www.olympiacosbc.gr, απορριπτόμενης συναφώς της από 21-02-2019 και με αριθμ. πρωτ. εισερχ. ΕΣΑΚΕ 26/21-02-2019 καταγγελίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ και

2) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την ανωτέρω από 14-02-2019 ανάρτησή της στην παραπάνω ιστοσελίδα της, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο 4.000,00 €, γινόμενης συναφώς δεκτής της προαναφερόμενης καταγγελίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X