Τσιτσιπάς: «Με έκανε να τρέξω και να υποφέρω»

Τσιτσιπάς: «Με έκανε να τρέξω και να υποφέρω»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του ΟΡΕΝ της Μαδρίτης μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τέλος του αγώνα.

«Τα πόδια μου δεν συνεργάζονταν με το μυαλό μου», είπε ο νεαρός τενίστας στους δημοσιογράφους μετά την ήττα του από τον Νόλε. «Ένιωθα την κούραση και τον πόνο, όχι μόνο στα πόδια, αλλά σε όλο μου το σώμα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου τις δύο τελευταίες μέρες, αλλά την ίδια στιγμή νιώθω άδειος. Όχι απογοηητευμένος. Ίσως λίγο, αλλά όχι όσο άλλες φορές. Είμαι τόσο κουρασμένος που το μυαλό μου δεν δουλεύει. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα τώρα».

Ο Στέφανος μίλησε και για την τακτική του αντιπάλου του. «Έπαιξε έξυπνα. Προσπάθησε να με τρέξει σε όλο το γήπεδο. Ήξερε ότι έπαιξα δύσκολο ματς χθες και το εκμεταλλεύτηκε. Με έκανε να τρέξω και να υποφέρω και εγώ δεν είχα λύσεις».

Το μεγάλο όπλο του Νόλε στον τελικό ήταν το backhand του, το οποίο άφησε ασχολίαστο ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας. «Έχει το καλύτερο backhand που έχω δει σε άνθρωπο. Το ελέγχει τόσο καλά. Μπορεί να παίξει στη διαγώνιο, στην ευθεία το ίδιο καλά. Και είναι δύσκολο να το χειριστείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X