ΑΕΚ, απόψε δείξε ποιος είναι το αφεντικό! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ, απόψε δείξε ποιος είναι το αφεντικό! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν για την ΑΕΚ… έφτασε! Ο τελευταίος  αγώνας για την σεζόν 2018-2019, για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι και ο πιο… σημαντικός, καθώς κρίνει έναν τίτλο. Μια κούπα που θέλει πολύ η ΑΕΚ για διάφορους λόγους. Η «Ένωση» λοιπόν διασταυρώνει τα ξίφη της σήμερα 20:30 (COSMOTE SPORT 1 / Enwsi.gr) με τον ΠΑΟΚ στο… άδειο ΟΑΚΑ στον 76ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο σημερινός τελικός των δυο ομάδων έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Καταρχάς το παιχνίδι θα διεξαχθεί ως γνωστόν μεταξύ… συγγενών και φίλων μετά την υπουργική απόφαση, που υπό τον φόβο των επεισοδίων, δεν επέτρεψε την παρουσία οπαδών των δυο συλλόγων. Κατά δεύτερον, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συναντιόνται για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό, γράφοντας ιστορία, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να θέλει να… ξορκίσει το κακό, παίρνοντας τη ρεβάνς για τους δύο προηγούμενους χαμένους τελικούς. Πρώτα στον Βόλο, χορηγίας Καλφόγλου και έπειτα στο ΟΑΚΑ. Τρίτον, στην αποψινή αναμέτρηση κάνει πρεμιέρα το… VAR, με τον Γερμανό Φέλιξ Τσβάιερ, να είναι ο διαιτητής του τελικού.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει πίστη για τον τελικό, με τους παίκτες του Μανόλο να θέλουν να δώσουν απαντήσεις στο χορτάρι και να κλείσουν ιδανικά τη σεζόν, με μια κούπα. Το 16ο κύπελλο της ΑΕΚ. Στο μυαλό των ποδοσφαιριστών της Ένωσης υπάρχει μόνο το τρόπαιο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να στέλνει και αυτός το δικό του μήνυμα με την χθεσινή του επίσκεψη στα Σπάτα. Το «κιτρινόμαυρο» πάθος ξεχειλίζει και φάνηκε και στην συνέντευξη τύπου με τη φοβερή δήλωση του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος δήλωσε πως θα δώσει και τη… ζωή του για την ΑΕΚ και τον Μανόλο!

Τα πλάνα του Μανόλο

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε την έκπληξη χθες, παίρνοντας όλους τους παίκτες στην αποστολή. Φυσικά, πριν ξεκινήσει ο τελικός θα κόψει μερικούς για να μείνει 18άδα. Αναμφίβολα, θέλει να δει 11… καμικάζι στο χορτάρι του ΟΑΚΑ, που να μασούν σίδερα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ανδαλουσιανός προσανατολίζεται να ξεκινήσει με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τον Βασίλη Μπάρκα κάτω από τα κιτρινόμαυρα γκολποστ. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, με τον Χουλτ αριστερά και τον Μπακάκη δεξιά. Στον άξονα, Σιμόες και Κρίστιτσιτς αναμένεται να ξεκινήσουν. Στα άκρα, ο Μάνταλος θα βρίσκεται στα αριστερά, ο Μπακασέτας στα δεξιά (χωρίς να αποκλείεται η επιλογή του Μπογέ), ενώ λίγο πίσω από τον Εζέκιελ Πόνσε θα είναι ο Μάρκο Λιβάγια.

Αν επιλέξει το 3-5-2 ο Ισπανός προπονητής τότε θα μπει στο αρχικό σχήμα ο Γκάλο για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Μπακάκης θα πάει στα στόπερ και ο Μπακασέτας θα μείνει στον πάγκο.

Το Enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη του παιχνιδιού, καθώς και το ρεπορτάζ του τελικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X