Στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης!

Κανονικά «τρέχει» η προσφυγή στο CAS
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αυριανό τελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Η «κιτρινόμαυρη» προπόνηση πριν το τρίτο συνεχόμενο ραντεβού με τους «ασπρόμαυρους» διεξάγεται υπό το βλέμμα του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο «Τίγρης» βρέθηκε πριν ξεκινήσει η προπόνηση στα Σπάτα, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα σε παίκτες και προπονητικό τιμ πριν την μεγάλη μάχη της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας της «’Ένωσης» συνηθίζει να δίνει το παρών στα Σπάτα πριν από έναν σημαντικό αγώνα της ομάδας, ώστε να ντοπάρει ψυχολογικά και τους παίκτες με τα λόγια του.

Αναμφίβολα, ο αυριανός τελικός είναι πολύ σημαντικός για το «κιτρινόμαυρο» τμήμα, με την ΑΕΚ να θέλει ρεβάνς για τους δυο χαμένους τελικούς από τον ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X