Έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ, στον... αέρα τα Play Offs

Έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ, στον... αέρα τα Play Offs

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ, αφού η τελευταία αγωνιστική της Betshop Basket League έφερε πολλές αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έριξε τη… βόμβα πως δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Κύμη στο ΟΑΚΑ, κάτι που έπραξε αφού οι «πράσινοι» του Ρικ Πιτίνο δεν κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα της Εύβοιας να παίρνει τη νίκη και συνάμα την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Φυσικά, οι αντιδράσεις ήταν αλυσιδωτές από όλες τις πλευρές και το… τρίτο ημίχρονο της 26ης αγωνιστικής αναμένεται να… παιχτεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ αφού συγκλήθηκε έκτακτο Δ.Σ. στα γραφεία του Συνδέσμου, όσον αφορά τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα, αλλά και των Play Offs που είναι προ των πυλών.

Να σημειώσουμε πως με βάσει τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν αποκλείεται να υπάρξει αναβολή της αγωνιστικής δράσης των Play Offs που ξεκινάνε αυτή την Κυριακή.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού το «παρών» αναμένεται να δώσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και αυτό γιατί ο ΕΣΑΚΕ δεν μπορεί να πάρει μόνος του αποφάσεις χωρίς τη συγκατάθεση της Πολιτείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X