Ανησυχούν στην ΕΠΟ ακόμη και για τις... προσκλήσεις του τελικού!

Ανησυχούν στην ΕΠΟ ακόμη και για τις... προσκλήσεις του τελικού!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, παρά μόνο με προσκλήσεις, ωστόσο στην ΕΠΟ ανησυχούν ακόμα και για αυτό! Συγκεκριμένα, στην Ομοσπονδία φοβούνται για το πού θα καταλήξουν οι λιγοστές προσκλήσεις που θα δώσουν στις δύο ομάδες για τον τελικό Κυπέλλου.

Αρχικά είχε ακουστεί πως ο αριθμός θα ήταν τετραψήφιος, ωστόσο υπάρχει έντονη ανησυχία πως οι προσκλήσεις μπορεί να καταλήξουν σε σκληροπυρηνικούς οπαδούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ακόμη και για έναν αγώνα που θεωρητικά είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Χθες ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε προϊδεάσει πως οι 1.500 προσκλήσεις που γράφονταν κρίνονται πολλές και… επικίνδυνος αριθμός και το πιθανότερο σενάριο είναι τελικά να πάμε σε 250-300 προσκλήσεις εκατέρωθεν, ώστε ακόμη κι αν φτάσουν σε χέρια οπαδών, να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση από την αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X