Έγραψε ιστορία ο Αζάρ με την Τσέλσι

Έγραψε ιστορία ο Αζάρ με την Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έντεν Αζάρ αποχαιρέτησε για φέτος το κοινό της ομάδας του με μια εμφατική νίκη με 3-0 επί της Γουότφορντ κι αν αποχαιρετήσει για πάντα το Λονδίνο και ταξιδέψει για…άλλες πολιτείες θα μείνει στην ιστορία ως ένας εκ των κορυφαίων στην ιστορία της Τσέλσι.

Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τι θέλει να κάνει από το καλοκαίρι και μετά, οι ενδείξεις είναι θετικές για να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών στο Λονδίνο, ωστόσο, άπαντες παραμένουν στο «σκοτάδι», όπως και ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Έπειτα και από το παιχνίδι της 37ης αγωνιστικής της Premier League, ο Εντέν Αζάρ έχει πλέον 16 γκολ στον λογαριασμό του και 15 ασίστ και είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του στους «μπλε» που φτάνει στο 15+ σε αυτά τα δυο κομμάτια του παιχνιδιού!

Μάλιστα, έχει συμμετοχή στα 31 από τα 63 τέρματα που έχει πετύχει μέχρι και αυτή τη στιγμή η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, κάνοντας ακόμα πιο σημαντική και καταλυτική τη συνεισφορά του.

Πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει πως πιστεύει ότι η Τσέλσι θα είναι στο επόμενο Champions League και πως ο ίδιος θα έκανε τα πάντα για να το καταφέρει και το πέτυχε. Κράτησε την υπόσχεσή του, σέρβιρε δυο γκολ το απόγευμα της Κυριακής στους συμπαίκτες του και πλέον μένει να φανεί αν θα είναι και ο ίδιος παρών με τον σύλλογο στ’ αστέρια την επόμενη σεζόν ή θα το κάνει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως έγινε μόλις ο τέταρτος στην ιστορία της σύγχρονης μορφής του κορυφαίου πρωταθλήματος με 15+ γκολ και ασίστ, σε μια σεζόν μετά τους Ερίκ Καντονά (1992-1993), Ματ Λε Τισιέ (1994-1995) και Τιερί Ανρί (2002-2003).

Όσο για τα πεπραγμένα της Τσέλσι, μονάχα οι Ντρογκμπά (39 τέρματα) και Φρανκ Λάμπαρντ (36 τέρματα) είχαν συμμετοχή σε περισσότερα γκολ, τη χρονιά 2009-2010.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X