Κάνουν ζούγκλα το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό, 1 ευρώ το εισιτήριο την Τετάρτη!

Κάνουν ζούγκλα το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό, 1 ευρώ το εισιτήριο την Τετάρτη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ετοιμοι να κάνουν… ζούγκλα το ΣΕΦ είναι στον Ολυμπιακό στον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών, αφού η διοίκηση των Πειραιωτών εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι εκδίδει κανονικά εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης στη τιμή του 1 ευρώ!

Παρότι είναι άγνωστο ακόμα αν οι “ερυθρόλευκοι” θα κατέβουν στο εν λόγω ματς λόγω… Αναστόπουλου, η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του ΟΣΦΠ να βρεθεί στο ΣΕΦ. Ωστόσο, δεν γίνεται σαφές αν θα κατέβει στο παιχνίδι.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να είναι ένα κάλεσμα διαμαρτυρίας στον κόσμο της ομάδας για την υπάρχουσα κατάσταση με άγνωστο προφανώς το τι μπορεί να επακολουθήσει. Αν κατέβει στο ματς τότε δεν θα υποβιβαστεί, αν δεν κατέβει όμως τότε ο Ολυμπιακός θα πάρει τον δρόμο για την Α2 μπάσκετ.

Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επεισόδια και μεγάλη ένταση στο ΣΕΦ με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δείχνει την οργή του για την υπάρχουσα κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ. Και είναι ερωτηματικό πως θα προστατευτεί η παρουσία του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου στο παιχνίδι, με τον Ελληνα ρέφερι να αποτελεί τον άνθρωπο που δεν ήθελαν στον ΟΣΦΠ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής Ολυμπιακός – Προμηθέας Πατρών, που έχει οριστεί για την Τετάρτη 8-5-2019 και ώρα 17:30, θα υπάρξει γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 7-5-2019 και ώρα 09:00».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X