Βασιλειάδης: «Η διαφαινόμενη διάλυση του μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο, Γιώργος Βασιλακόπουλος»

Βασιλειάδης: «Η διαφαινόμενη διάλυση του μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο, Γιώργος Βασιλακόπουλος»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Βασιλειάδης στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο για τα τεκταινόμενα στον χώρο του μπάσκετ.

Μετά την κλήρωση του Αναστόπουλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, η οποία αναμένεται να σηματοδοτήσει τον υποβιβασμό των «ερυθρόλευκων» στην Α2 (σε περίπτωση που δεν κατέβουν) ο υφυπουργός Αθλητισμού κατονόμασε ως αποκλειστικό υπεύθυνο της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί τον πρόεδρο της ΕΟΚ.

«Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια για να εξομαλύνει την κατάσταση. Δεν έχει κάνει τίποτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δίκιο ο Ολυμπιακός. Όμως υπάρχει ένα κλίμα και εκείνος κρύβεται, δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Η διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο, Γιώργος Βασιλακόπουλος», αναφέρεται χαρακτηριστικά από την πλευρά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X