Παρακολουθεί και Kάρλες Πέρεθ η ΑΕΚ

Παρακολουθεί και Kάρλες Πέρεθ η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι ενέργειες στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ για την αναζήτηση παίκτη που θα ενισχύσει τους «κιτρινόμαυρους» στα εξτρέμ την ερχόμενη σεζόν!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ωρας των Σπορ» στη λίστα της Ένωσης βρίσκεται ένα νέο όνομα, αυτό του 21χρονου εξτρέμ, Κάρλες Πέρεθ. Το όνομά του νεαρού άσου έπεσε στο τραπέζι στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, Πεπ Σεγούρα.

Ο Καταλανός παίκτης αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και έχει συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα» έως το 2020.

Ο Πέρεθ αγωνίζεται από το 2015 στη δεύτερη ομάδα της «Μπάρτσα» και φέτος μετρά 24 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα της και εξετάζεται από αρκετές ομάδες στην πατρίδα του.  Είναι αριστεροπόδαρος, αλλά αγωνίζεται συχνότερο ως δεξιός εξτρέμ, ενώ έχει περάσει και από τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X