Ετοιμάζεται για νέο συμβόλαιο στα 40 του ο Σορεντίνο

Προτάθηκε ο Σορεντίνο στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία ο Στέφανο Σορεντίνο ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Κιέβο Βερόνα. Οι κίτρινοι υποβιβάζονται κι ο Ιταλός πορτιέρε ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Serie A.

Ωστόσο, η αξία και η κλάση του άλλοτε πορτιέρε της ΑΕΚ είναι πανθομολογούμενη και το γεγονός ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο ώστε και η νέα σεζόν να τον βρει να αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία, έστω και αν έχει πατήσει τα 40 του χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Δευτέρας στην Ιταλία, η ομάδα που ενδιαφέρεται ζεστά να τον κάνει δικό της είναι η Μπρέσια, που όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια ούσα πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Ο πρόεδρός της, Μάσιμο Τσελίνο, θέλει να φτιάξει τη νέα σεζόν μία ομάδα που θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της στη μεγάλη κατηγορία και σύμφωνα με αρκετά ρεπορτάζ “ο Σορεντίνο ενδέχεται να γίνει το πρώτο απόκτημα της Μπρέσια σε περίπτωση που εξασφαλίσει την άνοδό της”.

Τα ίδια μέσα υπογραμμίζουν επίσης ότι εκτός από τον Σορεντίνο, η Μπρέσια έχει βάλει στο στόχαστρο και έναν ακόμα παίκτη της Κιέβο Βερόνα, τον 32χρονο Φινλανδό μέσο Περπερίμ Χετε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X