Πρώτο φαβορί για την περιφέρεια ο Γιορκ

Πρώτο φαβορί για την περιφέρεια ο Γιορκ
Photo Credits: INTIME

Είναι γνωστό πως η ΑΕΚ κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση της ενόψει του φινάλε της σεζόν.

Τις τελευταίες μέρες, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σηκώσει τα… μανίκια τους και εξετάζουν περιπτώσεις παικτών τόσο στην περιφέρεια όσο και στην ρακέτα προκειμένου, η «Βασίλισσα» να παρουσιαστεί όσο πιο δυνατή γίνεται στα εναπομείναντα ματς της Betshop Basket League.

Σε πρώτο πλάνο στην ομάδα υπάρχει η ενίσχυση μέσα στο ζωγραφιστό, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» θα κοιτάξουν να… αρπάξουν όποια ευκαιρία υπάρχει και για την ενίσχυση της περιφέρειας.

Ένα από τα ονόματα που «έπεσαν» στο τραπέζι για την ενδυνάμωση των γκαρντ, είναι αυτό του Γκέιμπ Γιορκ ο οποίος είχε ακουστεί πέρυσι το καλοκαίρι στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ.

Στην ΑΕΚ βλέπουν με πολύ «θερμό» μάτι την περίπτωση του Αμερικάνου γκαρντ και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επίσημη κίνηση εντός των επόμενων ημερών. Ο Γιορκ την περσινή σεζόν ήταν στο ρόστερ της Μπαϊρόιτ, ενώ είχε βρεθεί και στον δρόμο της «Βασίλισσας» στη διοργάνωση του Βasketball Champions League, αφήνοντας από τότε πολύ καλές εντυπώσεις.

Τότε, κόντρα στην Ένωση, είχε «πυροβολήσει» αρκετές φορές το «κιτρινόμαυρο» καλάθι σημειώνοντας 22 και 18 πόντους αντίστοιχα, πετυχαίνοντας συνολικά 8 τρίποντα (4 σε κάθε αγώνα).

Ο 25χρονος αθλητής διακρίνεται για την τρομερή επαφή που έχει με το καλάθι αλλά και την έφεση του στο σκοράρισμα και φαίνεται πως είναι ακριβώς αυτό που λείπει από τη περιφέρεια του «Δικέφαλου».

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Γκέιμπ Γιορκ αγωνίστηκε στην G-League με την θυγατρική ομάδα των Ορλάντο Μάτζικ, Λέικλαντ Μάτζικ, μετρώντας κατά μέσο όρο  16,4 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά ματς, στα 41 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση, η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει σε κάποια λύση συμβολαίου προκειμένου να αδειάσει μία θέση ξένου και ο πιο… αδύναμος κρίκος να είναι ο Μάλκολμ Γκρίφιν.

Όπως προείπαμε, στην «Ένωση» θα προχωρήσουν και στην ενδυνάμωση του ζωγραφιστού με τον παίκτη που θα έρθει να παίρνει τη θέση του Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω του κατάγματος στον αριστερό αγκώνα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X