Ντε Γιονγκ: «Η Γιουβέντους είναι καλύτερη από τη Ρεάλ»

Ντε Γιονγκ: «Η Γιουβέντους είναι καλύτερη από τη Ρεάλ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άγιαξ απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης με εντυπωσιακό τρόπο από το Champions League και ο νεαρός μέσος των Ολλανδών, που από το καλοκαίρι θα ανήκει στην Μπαρτσελόνα, δήλωσε ότι ο τωρινός τους αντίπαλος, η Γιουβέντους, είναι καλύτερη από τη «Βασίλισσα».

«Τοποθετώ τη Γιουβέντους λίγο ψηλότερα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μην με παρεξηγήσετε, η Ρεάλ είναι τοπ ομάδα, αλλά αυτή τη σεζόν είναι κάπως χειρότερη. Η Γιουβέντους είναι ένα από τα φαβορί για το Champions League και είμαι περίεργος για το πώς θα τους αντιμετωπίσουμε. Είναι μεγάλη πρόκληση»
, είπε ο Ντε Γιονγκ μιλώντας στην «De Telegraaf».

«Αν πιάσουμε το επίπεδό μας μπορούμε να τους βάλουμε δύσκολα. Ελπίζω να έχει αναρρώσει ο Κριστιάνο και να παίξει γιατί είναι τοπ παίκτης και παρόλο που οι πιθανότητές μας αν παίξει εκείνος μειώνονται, εγώ θέλω να τον αντιμετωπίσω γιατί μου αρέσει να κερδίζω τους καλύτερους παίκτες», τόνισε ο νεαρός άσος του Άγιαξ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X