Αποθεώνει ξανά τον Μέσι ο Ιμπραχίμοβιτς (VIDEO)

Αποθεώνει ξανά τον Μέσι ο Ιμπραχίμοβιτς (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουδείς καταλληλότερος να μιλήσει για το μεγάλο επερχόμενο ντέρμπι του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τον Ζλάταν Ιμπαχίμοβιτς

Ο Σουηδός έχει περάσει από το “Καμπ Νου”, αλλά και από το “Όλντ Τράφορντ”, πριν φύγει στις ΗΠΑ. Έτσι, σχολιάζει το σπουδαίο παιχνίδι των προημιτελικών του Champions League. “Νομίζω θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, απέναντι σε δύο σπουδαίες ομάδες, με μεγάλη ιστορία. Είναι ωραίο να τις βλέπεις και έχουν καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές. Θα δούμε ποιος θα είναι ο πιο δυνατός” σχολίασε ο Ζλάταν, χωρίς να θέλει να δώσει προβάδισμα σε κάποιον.

Επιπλέον, προχώρησε σε σύγκριση του Μέσι με τον Πογκμπά, αφού τους θεωρεί τους δύο παίκτες που θα ηγηθούν από κάθε ομάδα: “Νομίζω προφανώς ο Μέσι κάνει την διαφορά σε κάθε παιχνίδι που παίζει. Ο Πογκμπά κάνει τη διαφορά στην Γιουνάιτεντ. Θα είναι μία μάχη μεταξύ τους, ακόμη και αν το ποδόσφαιρο είναι ένα συλλογικό άθλημα και σε αυτά τα παιχνίδια μετράει η ομάδα και όχι ο καθένας ατομικά. Νομίζω αυτοί θα κάνουν την διαφορά”.

Τέλος, ο Ιμπραχίμοβιτς θυμήθηκε τις στιγμές που πέρασε όταν φορούσε την φανέλα της Μπαρτσελόνα: “Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη, μας σέβονταν και χαιρόσουν να παίζεις σε αυτό το σύνολο. Είχες την αίσθηση ότι κυριαρχούσες στο παιχνίδι, ακόμη και αν δεν έπαιζες καλά, επειδή η ομάδα ήταν τόσο δυνατή”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X